Van crisis naar bewustwording

Gebeurtenissen in je leven roepen nieuwe bestaansvragen op. Stilstaan en aandacht geven aan wie en waar je bent voelt urgenter dan ooit. Verlies door scheiding, ziekte of overlijden zijn vaak keerpunten in het leven. Professionele twijfels of conflicten die vastlopen, een burn- of bore-out vragen om bezinning en het zien van nieuwe wegen.

Levensvragen zoeken geen antwoorden maar inzicht in wie jij bent. Het zijn trage vragen over wat het leven voor jou zinvol maakt.

Gedurende vijf bijeenkomsten krijgt jouw levensverhaal alle ruimte en krijg jij de tijd om op adem te komen. Je gevoelens en gedachten krijgen de aandacht die ze nodig hebben. We onderzoeken de gebeurtenissen en verkennen hoe je die een plaats kan geven in jouw leven in plaats van dat de gebeurtenissen jouw leven leiden. Hierdoor ervaar je meer rust en een ruimer bewustzijn.

hoe?
Psychosynthese en geestelijke begeleiding bieden een breed pallet aan concrete en imaginaire mogelijkheden. Ik werk niet volgens één methodiek maar kijk wat er bij jou past en dienstbaar is bij je vraag.

Een kosteloos kennismakingsgesprek gaat aan dit traject vooraf. Het is vanzelfsprekend dat je een klik moet voelen. Ik kijk of ik je kan helpen of verwijs je door.

De kosten voor dit traject zijn € 595,-.
Verlaging is in sommige gevallen mogelijk.

Bel of mail mij om de mogelijkheden te bespreken via 06 – 10 900 282 of annemiek@dorpsraat.nl 

Kijk ook bij mijn andere aanbod: Van bewustwording naar frisse start en Begeleiding voor begeleiders

Mijn visie Psychosynthese
Contact opnemen

Annemiek van Dorp
E-mail: info@dorpsraat.nl
Telefoon: 06 – 1090 0282
Amersfoort

Dorpsraat kwetsbare kracht

    * Jouw gegevens worden alleen gebruikt om jouw vraag te beantwoorden, en niet voor marketingdoeleinden.